Начало Експерти Материали Попитай Оракула Форум Окултен портал Хороскоп
Occultportal - Окултен портал
 


Име:
E-mail:
Съобщение:
 
Консултирайте се с:
Атанас Велков
Атанас Велков
Окултен наблюдател
0888040420 Skype икона
Визитка >>
Руми Атанасова
Руми Атанасова
Окултен наблюдател
0034610637687 Skype икона
Визитка >>
 Eли Маринова
Eли Маринова
нумеролог
+359896530106 Skype икона
Визитка >>
Кубрат Томов: Земята е пред гибел

Кубрат Томов: Земята е пред гибел

Публикувано от:

Прегледана днес 4621 пъти

Кубрат Томов е най-авторитетният специалист по паранормални явления у нас. Затова "БЛИЦ” го помоли за коментар на едно от най-загадъчните събития в света, каквото е падането на Тунгуския метеорит. 

- Г-н Томов, какво е забележителното във връзка с падането на Тунгуския метеорит на 30 юни 1908 година?
- На посочената дата над Сибирската тайга, в района на р. Тунгуска, местните жители наблюдават едно огромно тяло в атмосферата, което, летейки известно време над определена точка на тайгата, експлодира. Експлозията, по съвременни оценки от описанията на очевидците, е с огромни килотони над атомна бомба по мощност на взрива. Огромна част от тайгата е унищожена, част от дърветата остават покосени до дънер. И най-интересното – не е открита никаква следа от метеора, позната на астрономите и геофизиците.


- Какво твърдят свидетелите?
- Те единодушно твърдят, че при една точка от траекторията на Тунгуския метеорит той е направил завой. Това е невъзможно за естествените небесни тела и води до категоричното заключение, че става въпрос за извънземен космически кораб, който най-вероятно се е отклонил от маршрута си поради авария и се е придвижил до безопасно място в тайгата, за да не нарани хора.
- Това явно свидетелства за добронамереност от страна на пилотите на кораба...
- Определено. Гръмва на безопасно разстояние от селищата на хората, над които е летял преди това.

Категорично става въпрос за НЛО.

През цялата човешка история от най-дълбока древност се говори за летящи чинии и извънземни същества. Свидетелстват го легендите и преданията на различни народи по света – особено тези на маите, инките и ацтеките; както и древни книги като “Веди”-те, “Рамаяна”, “Бгахават гита” и др. Особено интересни са анали от племето на догоните в Африка. В легендите им се разказва за “дошли от небето” същества, които са им дали познания “за звездите от Сириус”. Данните отпреди хилядолетия съответстват на съвременните научни открития – това, че Сириус е тройна звезда, периодите на планетата и т.н. Все открития, до които земните учени стигат едва през 19-и /20-и век. Племето каяпо в Бразилия пък пази в родовата памет легенди, според които тези същества от небето са ги учили на земеделие и скотовъдство, женили са се за жените от племето и са ги заплождали с деца.
- Какво е вашето обяснение?
- Че федерация на извънземни разумни цивилизации – разнородни биологически, но разумни същества, са създали човека и целия живот на земята и известно време са планирали единна планетна цивилизация. В нея те са присъствали лично и са предавали на хората своето космическо знание – имали са високоразвити технологии и техника.
- Добре, защо се е разпаднала тази единна цивилизация между хората и извънземните според вас?
- Лично моето мнение е, че извънземните са се подчинили на един космически закон за свободата на разумните същества. Издигнали са човечеството донякъде и са го оставили да се доразвива – т.е. да опита собствените си възможности за технологичен растеж.
- Имало ли е космическа битка между Доброто и Злото?
- Определено да. Образът на “сияйния” Луцифер – любимецът на Бог, който се отклонява от правия път чрез самомнението си, че е най-голям, играе огромна роля в тази космическа битка, за която говорим. Защото Земята става област на победата на Луцифер. Затова тук от много хилядолетия племена и народи, последователи на Луцифер, водят земната цивилизация към гибел.
- Вие сте популярен с тази теза...
- Аз съм стигнал до крайности дори да доказвам, че вероятно има тъждество между Луцифер и еврейския Бог-първоотец Яхве /Йехова – б.а./.

Евреите винаги са се стремели към световно господство със силата на лъжи, фалшификации и пр.
- Какво ще стане с човечеството?
- Аз мисля, че независимо от погрешната посока ние разполагаме с шанса на свободния избор. Рано или късно, след като преминем през още страдания и разочарования, най-накрая ще разберем, че вървим по грешния път. Тогава ще се обърнем към извънземните цивилизации за помощ.
- Каква е прогнозата ви за 21-ви век?
- Криза и катастрофа, причинени от безумния егоизъм и бездуховността. Трябва да се обърнем към високите ценности на моралното и хуманно отношение към вселената, да издигнем в култ справедливостта и истината. Само така можем да избегнем тоталния крах, който ни очаква като цивилизация. По мнението на световни интелектуалци цената на катастрофата, която ни очаква, ще бъде стотици милиони човешки жертви, страдания и разрушения.

Очаква ни някакъв гигантски катаклизъм.

Не е изключено Земята като специфичен жив организъм да й е дошло време да се отърси от негативните натрупвания. Има анонси, които ни подготвят за това – промяната на земната ос, природните катаклизми вследствие на това и др. знаци. Длъжни сме да направим преоценка на ценностите си.
- Какъв е пътят?
- В просвещението – да разберем грешките си и да поемем по правилния път. Припомням ви за писмото на 100-те учени Нобелови лауреати, които ни предупредиха за екологичната катастрофа, която наближава. Но още по-опасна е социалната катастрофа. Наскоро прочетох една книга – “Изгубените тайни на свещения кивот”. Там се разказва за ужасяващата разрушителна мощ на кивот, създаден от извънземните, който обаче има двоен аспект – от една страна, може да замести сега познатите на хората енергийни източници, защото е стотици пъти по-мощен от тях, а от друга – може да бъде разрушително оръжие срещу човечеството. Пак виждате как е даден избор за свободната ни воля – кое ще изберем! В тази кризисна ситуация аз виждам огромната роля на жените – по-добрата половина за мен, от човечеството. Ако жените не поемат нещата в свои ръце, ние мъжете нищо не можем да направим. Затова аз планирам създаването на Национален алианс на жените – те са истинският носител на майчинството, на доброто, на духовността.

 Еми МАРИЯНСКА
Източник:
http://www.bulpress.net/article/6220Сподели това във Facebook: Сподели във Фейсбук

Други статии от този експерт:

БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ И СВЕТА - КАКВО ДА СЕ ПРАВИ?
Бъдещето на България и света - Какво да се прави?
Последната - Истинската! - Надежда на българите
Национален алианс на жените
Да поемем най-после горчивите истини - без тях не можем, а те са и най-сладкото нещо на този свят!
Този безумен свят - наш ли е?
Време е... (Едно послание от Космоса)
Ти свободен ли си?
Ти наистина ли си умен?
Ти човек с достойнство ли си?
Ти си с промит мозък, ако вярваш че...
Ти от кои си?
Кои са истинските интерси и нужди на силните на деня?
Ти в час ли си? Какво значи
За възстановяване на справедливостта и морала на земята - за истинска основа на НОВАТА КУЛТУРА!
Тест за висока интелигентност
Психотрониката - завръщане от бъдещето?
Великото
Новите възможности на човека
Кубрат Томов: Земята е пред гибел
И езотеричното знание трябва да се изчисти!
Методи за манипулиране, зомбиране и източване на човешката енергия
ученият - енциклопедист Кубрат Томов по Нтв в Станция Нова [20/02/2010 г.)
Извънземния Кубрат Томов за 2012 и Края На Света
Кубрат Томов за същината на 2012 (05/12/09) Станция Нова
Какво ще стане през 2010-а?! Ясновидци проговарят пред “Горещо”!
 
Маг Наско
Occultportal ©